هیچ محصولی در سبد خرید نیست.
تاریخچه سقف وافل از ابتدای قرن ۱۹ میلادی با پیشرفت فناوری های سازه ای، ماشین آلات مدرن در زمینه ساختمان سازی شروع می شود. سقف وافل در ابتدا به صورت اصولی در کشورهای آمریکایی و اروپایی اچرا گردید. مزیت ها و راحتی و از همه مهمتر استقامت این سقف ها باعث شد تا امروزه نیز از این سیستم سازه ای استفاده شود. بسیاری از مهندسان و طراحان سازه های حرفه ای برای ساختمان های خاص و سازه های پیشرفته نیز سقف وافل را انتخاب می نمایند. از سقف وافل در سازه های مختلفی با دهانه های وسیع مانند فروشگاه ها، پارکینگ ها، هتل ها، مراکز تجاری، موزه ها، دانشگاه ها، لابی ها، استخرها و سالن های ورزشی نیز بهرمند می شوند.
اجرای سقف وافل چنین مرحله دارد. به طور خلاصه هر کدام از این مراحل را در ادامه شرح می دهیم. از جمله این مراحل می توان به زیر سازی سقف وافل، قالب چینی، آرماتور گذاری، بتن ریزی، قالب برداری و عملیات نازک کاری اشاره داشت.
اولین مرحله اجرای سقف وافل عملیات زیر سازی است که با نصب جک ها آغاز می شود و با کار گذاشتن قالب های وافل ادامه می یابد. اما تفاوت اجرای سقف تیرچه با سقف وافل چیست؟ نصب جک ها مانند سقف تیرچه بلوک انجام می شود و نیازی به قالب فلزی نیست چراکه قالب های وافل مستقیم روی قوطی های فلزی قرار می گیرد و تمام فضای مورد نیاز برای نگه داری بتن تازه را تامین می کنند. . البته خالی از لطف نیست که بدانید در اصلاح خودمانی مهندسان و پیمانکاران سقف وافل به این مرحله، مرحله شاسی کشی نیز خواهند گفت. در واقع این مرحله زمینه را برای چیدن قالب های وافل بر طبق پلان قالب چینی، مهیا می سازد.
از جدیدترین اخبار، دانستنی ها، جشنواره ها و قیمت ها اطلاع پیدا کنید.
(در ساعات کاری)