هیچ محصولی در سبد خرید نیست.
متاسفانه محتوایی پیدا نشد
با یک نگاه به اطراف خود متوجه میشوید که در سالهای اخیر، ساختوساز دچار پیشرفت شگرفی شده است. رشد و توسعه این صنعت، مستلزم رعایت فاکتورهای زیادی است. در این بین، ضرورت کاربرد ابزارهای تخصصی و مناسب برای تخریب مصالح ساختمانی نیز با توجه به این توسعه رورافزون، بیشتر احساس میشود.
در دنیای مدرن امروز، استفاده از ابزار برقی جایگاه ویژهای را در میان صنعتگران، ساختمانسازان و حتی کاربران خانگی پیدا کرده است. البته ابزارهای شارژی، بادی، بنزینی و دستی هم به فراخور نیاز کاربردهای گستردهای دارند. چکش تخریب یا اصطلاحا پیکور، ابزاری تخصصی است که برای تخریب دستی مصالح ساختمانی، اولین بار توسط برند هیلتی، با نام پیکور وارد بازار ابزار ایران شد. به همین دلیل اهل فن همچنان این ابزار تخریب را با نام پیکور میشناسند. درواقع هیلتی اولین شرکتی است که چکشهای برقی را با نام پیکور در دنیا تولید کرد.
خرید والپست آماده
برای تخریب ساختمان از چهار روش تخریب دستی، تخریب مکانیکی، گوی تخریب و انفجار استفاده میشود. در ایران، روش تخریب بالا به پایین دستی از سقف تا سطح زمین با چکش تخریب یا پیکور، کاربردیترین و سادهترین روش برای تخریب سازههای ساختمانی غیر فلزی و قدیمی است.
از چکشهای تخریب صنعتی برای تخریب مصالح سنگی و بتنی در ساختمانهای بزرگ، کارگاههای تولیدی، کارهای عمرانی و شهرسازی و … استفاده میشود. چکشهای تخریب هیدرولیکی و بادی برای قطعات سنگ به قسمتهای کوچکتر در معادن، کندن آسفالت جادهها، حفاری تونل و … کاربرد دارند. چکشهای تخریب سبکوزنتر با توان کمتر نیز برای تخریبهای خانگی و بنایی کوچکتر مورد استفاده قرار میگیرند.
تسمه تنگ چیست؟
تفاوت دو ابزار ساختمانی پیکور و بتنکن در این است که در بتنکنها مکانیزم چرخشی برای سوراخکاری وجود دارد ولی پیکورها یا چکشهای تخریب فاقد این مکانیزم بوده و در عوض، قدرت تخریب بسیار بالاتری دارند.
تسمه بولت چیست؟
صرف نظر از انواع مختلف پیکورها، همگی آنها با مکانیزم مشابهی کار میکنند؛ به این صورت که نیرو محرکه لازم برای کار با دستگاه توسط موتور ایجاد میشود؛ نیرو از طریق چرخدندههای خورشیدی گیربکس به بخش ضربهزن منتقل میشود.
مجموعه مکانیزم ضربه در چکش تخریب، شامل شاتون، پیستون، سیلندر و ضربهزن است. حرکت پیستون داخل سیلندر با ظرفیت بالا، توان ضربه و تعداد ضربات مورد نظر در دقیقه را ایجاد میکند. سمبه نقش واسط را بین پیستون و قلم دارد؛ به این صورت که جلوی پیستون تعبیه شده است تا ضربات مستقیما به قلم وارد نشده و انرژی اضافی دفع شود. فنر تخت پشت پیستون نیز برای ایجاد مکانیزم رفت و برگشتی در قلم در ابزار تعبیه میشود.
پیکور یا چکش تخریب براساس منبع تغذیه ابزار، به صورت زیر دستهبندی میشود:
پیکور الکتریکی (برقی): پیکورهای برقی در وزنها و توان موتور متفاوت برای تخریبهای سبک، متوسط تا سنگین و صنعتی تولید میشوند.
پیکور پنوماتیک (بادی): منبع تغذیه این پیکورها کمپرسور باد است و از آن برای تخریب سنگ، بتن و آسفالت استفاده میشود.
پیکور هیدرولیکی: وزن و اندازه پیکورهای هیدرولیکی نسبت به انواع دیگر بیشتر است؛ روی بیلهای مکانیکی سوار میشوند و در معادن، راهسازی یا تخریبهای بزرگ ساختمان از آنها استفاده میشود.
پیکور بنزینی: این چکشهای تخریب انرژی مورد نیاز خود برای کارکردن را از طریق بنزین به دست میآورند و با موتور بنزینی کار میکنند.
پیکور شارژی: این گروه از چکشهای تخریب غالبا وزن و ابعاد کوچکتری دارند؛ در تخریبهای سبکتر و خانگی یا در مناطقی با محدودیت دسترسی به برق از آنها استفاده میشود.
از کدام نوع پیکور بیشتر استفاده میشود؟
مدلهای برقی پیکور بیشتر مورد استفاده قرار میگیرند.
سیستم AVS (لرزشگیر) در چکش تخریب چه مزیتی برای کاربران دارد؟
وجود این مکانیزم، از انتقال انرژی برگشتی و لرزش به دست کاربر جلوگیری کرده و موجب سهولت کاربرد ابزار میشود.
دسته بندی:
مقالاتاز جدیدترین اخبار، دانستنی ها، جشنواره ها و قیمت ها اطلاع پیدا کنید.
(در ساعات کاری)
دیدگاهتان را بنویسید